Paaston aloitus

Paaston ensimmäinen päivä ei vielä ole täysin paastoa, koska aamukahvin kanssa ehdin syömään kaksi kappaletta voileipiä, missä päällä oli voimariinia, metvurstia, juustoa ja kurkkua. Paastopäätös lähti vähän myöhemmin päivällä.

Paasto ei ole aivan täysin nollakalori paasto, paastolla sallitaan kahvi, veden lisäksi. Kahvikin kannattaisi jättää paaston ajaksi, niin paaston puhdistava vaikutus pääsisi kunnolla käyntiin.

Paaston aikana sallittuja ruokia ovat ainoastaan:

  • Kahvi
  • Maito(kahvin kanssa)
  • C ja D vitamiinit

Painoja/mittoja, paaston alussa:

Paino 83,4kg

Vyötärönympärys(Kapeimmasta kohtaa)96

Vatsanympärys(paksuimmasta kohtaa)103cm

Reisi(paksuimmasta kohtaa)57cm

 

Paastoa suunittelen sen takia, että olen ollut ennenkin paastolla. Paasto kesti ensimmäisellä kerralla kolme vuorokautta. Ensimmäinen vuorokausi oli edellisellä paastolla kovaa nälkää, ruokaa teki mieli aivan julmetusti. Toisena päivänä jo nälkä oli mennyt ohi ja olo oli todella virkeä, päivän aikana sai aikaan paljon asioita.

Kolmantena päivänä olo jatkui todella virkeänä, yöunet olivat paljon normaalia lyhemmät, mutta tuntui, että ne riittivät kuitenkin ihan hyvin. Paastolla olo ainakin itsellä vaikuttaa yöuniin, ilman ruokaa elimistö menee nopeasti säästöliekille, eikä kroppa enää tuota lämpöäkään niin paljon, kun normaalisti, nukkumaan mennessä palelee todella paljon.

Elimistön mennessä säästöliekille, kalorinkulutus on siellä 2000kcal luokkaa. Jos paasto kestää 7 vuorokautta, niin poltettuja kaloreita tulee 14000kcal. Yksi kilo rasvaa on noin 7000 kaloria, eli viikossa pitäisi kaiken järjen mukaan lähteä 2kg rasvaa. Tämä voisi olla ihan realistinen tavoite.

Ensiksi, kun painoa alkaa putoamaan paastolla, niin lähtee nesteet liikkeelle helposti paino voi notkahtaa ekoina päivinä 2-4kg, mutta läskiä se kaikki ei todellakaan ole. Suolan saanti on paastolla niin pientä, että nestettä poistuu senkin takia elimistöstä reilusti.

Kategoria(t): Kahvi, Laihdutus, Paasto, Painonhallinta Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s