Viisi savutonta vuorokautta

Savutonta elämää olisi takana viisi vuorokautta. En oikeen vieläkään tiedä, onko vieroitusoireet näin mahdottoman rajut, vai tuliko flunssa vaan noin sopivaan aikaan. Toki on mahdollista, että tupakoinnin lopetus sekoitti elimistön toimintaa sen verran, että flunssalla oli helpompi iskeä, kun vastustuskyky on alhaalla.

 

Kielto

 

Nyt lievää kuumetta takana kaksi vuorokautta, nenä vuotaa vieläkin ja yskä on aika kovaa. Nikotiini pitäisi olla poistunut elimistöstä, joten pian pitäisi fyysisten vieroitusoireiden helpottaa.

Tänään aamulla ihmettelin, että miksi tekee näin mahdottomasti mieli tupakkaa, enemmän kuin muina aamuina. No sille löytyi selvä syy, kun katsoi champix lääkepakettia, unohdin ottaa illalla tabletin. Unohdettua tablettia ei saa ottaa aamulla aamutabletin kanssa, vaan jatketaan normaalisti, vaikka se yksi jäikin väliin. Champix lääkkeestä tulee todella huono olo, jos sen ottaa aamulla tyhjään vatsaan ja epäilen, että sama sekava olo olisi tullut myös ottamalla sen unohtuneen tabletin, normaalin lisäksi.

Nyt jo ollaan kuitenkin voiton puolella, eikä tupakointiin ole sellaista järjetöntä tarvetta, kun yleensä, mielihän tupakkaa tekee, mutta ei anneta sille mieliteolle periksi. Välillä aina unohtuu koko lopetus ja välillä itseäkin naurattaa, kun ulos mennessä kaivelee taskuja ajatuksissaan ja melkein käätyy takaisin, tupakat jäi, mutta sitten taas huomaa, että pitääkin jäädä.

Monesti myös kotoa johonkin lähtiessä alkaa jo kotona miettimään vanhasta muistista, että neljä asiaa pitää olla mukana, lompakko, puhelin, avaimet ja tupakat. Nyt aina lähtiessä koko ajan tuntuu siltä, että jotakin on unohtunut. Vaikka tiedostaakin sen, että listasta pitääkin puuttua tupakat, niin silti tuntuu, että jotakin on unohtunut.

Muutamalla edellisellä lopetus kerralla olen pureskellut purkkaa, vähän kun tupakan korvikkeena. Nyt en meinaa sitä purkan jauhamista aloittaa, koska se purkan järsiminen alkoi olemaan niin kovaa, että se purkka piti olla melkein koko ajan suussa, vaikka purkka olikin ihan normi jenkkiä, eikä mitään nikotiinipurkkaa. 

Kategoria(t): Tupakoinnin lopetus, Tupakointi, Vieroitusoireet Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s