Tupakoinnin lopetus ja oireet

 

Nyt tupakatonta elämää on takana kolme vuorokautta ja aikamoisia oireita.

Champpix lääkekuuri sivuoireena unia näkee ihan mahdottomasti ja ne muistaa aamulla aivan selkeinä, välillä pitää miettiä, että tapahtuiko eilen niin, vai oliko se unta.

Nikotiinin vieroitusoireena hikoaa todella herkästi ja on vähän väliä todella kuuma, vaikka se ei lämpötilan mukaan olekkaan mahdollista. Pääkipu on koko ajan läsnä, välillä kovempana ja välillä sellaisena tasaisena jomotuksena.

Flunssa ilmeisesti iski heti lopettamisen jälkeen, tuskin nämä oireet pelkästä tupakoinnin lopettamisesta johtuu. Tunnissa saa käydä niistämässä noin 30 kertaa ja räkää tulee uskomattoman paljon. Poski ja otsaontelot ovat turvoksissa ja arat/kipeät.

Being ill

Pahoin pelkään, että ensiyönä palellaan, eli kuume nousee. Ei se ihme, kun kaikenlaisia kesäflunssiakin on liikkellä, kun ei oikein kunnon kesää tunnu olevan ollenkaan ja vettä sataa melkein joka päivä.

No johtui nuo oireet mistä tahansa edellämainituista, niin se on varmaa, että joka päivä on edellistä parempi. 

Tuo tupakointi vaikein lopetettava, kun sen saa kunnolla ajan kanssa lopetettua, niin muut asiat ovat jo melkein läpihuutojuttuja. Ruokavaljon muuttamisessa laadukkaaksi / terveellisemmäksi on aika iso opettelu, mutta ei niin vaikea korjata, kuin tuon tupakoinnin lopetus.

Kategoria(t): Tupakoinnin lopetus, Tupakointi, Vieroitusoireet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s