Ilman tupakkaa kaksi vuorokautta

 

Tuo krapula oli oikeen toimiva tupakoinnin lopettamiseen, perjantai illalla piti kiskoa viinaa, vaikka ei maistunutkaan, eipä ole ennen tarvinnut viinaa juoda puoliväkisin, vaikka ei yhtään maistu.

Katki

Ensimmäinen päivä ilman tupakkaa meni yllättävän helposti, oikeastaan hirveästi ei edes tehnyt mieli tupakkaa. Toinen päivä on ollut paljon tuskaisempi, tupakkaa on tehnyt mieli, melkein koko ajan. Edellisyönä niikotiinin haihtuminen elimistöstä tuli selvästi ilmi, uni oli todella pinnallista ja painajaisia, melkein koko yö. 

Toivottavasti seuraavana yönä saa unta edes vähän, kello soi poikkeuksellisesti 2.30, töissä pitäisi olla jo kello 4.00, mikä on 1,5 tuntia normaalia ennemmin. 

Nikotiinin pitäisi olla poistunut elimistöstä 2-3 vuorokauden kohdalla, niin kovimpien vieroitusoireidenkin pitäisi helpottaa. Tapa on vielä pitkään tallessa ja totuttu tapakin on aika vahva koukuttaja. 

Sitten kun tupakoinnin lopetuksesta on useampi viikko, niin vasta sitten aletaan kiinnittää huomiota muihin asioihin. Tupakoinnin lopettaminen on jo pelkästään niin vaikea asia, että siihen samaan ei laiteta painonpudotusta tai mitään muutakaan rasitetta.

Kuten tuolla aluksi totesinkin, niin mennään pienillä askeleilla kerrallaan, muuten siinä käy niin, että mikään ei onnistu, jos yrittää liikaa kerralla. Esim: painon pudotus on helppoa sitten vähän myöhemmin, sehän on pelkkää matikkaa, syöt vähemmän, kun kulutat.

Kategoria(t): Krapula, Tupakoinnin lopetus, Tupakointi, Vieroitusoireet Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s