Krapulahakuista juomista

Moni on varmaan kuullut humalahakuisesta juomisesta, mutta moniko on kuullut krapulahakuisesta juomisesta?

Tupakoinnin lopetus ei ole vieläkään onnistunut, champix kuurista riippumatta tupakkaa tekee mieli todella paljon, jopa niin paljon, että yksi tupakka per tupakkatauko ei riitä, vaan pitää polttaa kaksi.

Tiistaina oli tarkoitus lopettaa tupakointi, edellisenä iltana kello 22.00 viimeinen tupakki ja pian sen jälkeen nukkumaan. seuraavana aamuna sinnittely ilman tupakkaa sujui jotenkin ja sinnittelin sinne klo 13.00 asti, kunnes tuli töihinlähdön ajankohta, pitkästä aikaa heitin nahkatakin päälle ja kädet taskuun. Ensimmäisenä, että mitäs täällä onkaan taskussa, avaamaton vihreä LM tupakka-aski.

Sillä hetkellä tuntui siltä, että yrittääkö yläkerran kaverikin saada minua polttamaan? No siitäpä se taas jatkui.

Krapulahakuisesta juomisesta, tänään ajattelin, että kun ikinä kunnon krapulassa ei tee mieli tupakkaa, niin aloitetaampas sillä, eli tänään kunnon känni ja huomenna kunnon krapula, olisiko aamulla niin, että tupakka ei maistu ja siitä helpompi jatkaa ilman tupakkaa.

Tähän terveydentekoon varattuna 6 lonkeroa, 12 olutta ja pullo leijonaa, eikö kuulostakin terveelliseltä? No joo, mutta jos tällä saa sen alkuvauhdin, niin se kannattaa. Eipä ole ikinä tullut näin juotua, ei edes maistuisi tällä hetkellä, mutta eiköhän se siitä ala maistumaan, kun vauhtiin pääsee.

Tupakoinnin lopetus on niin vaikea asia itselle, että sen eteen tekee välillä epätoivoisiakin asoita, jotka tuntuvat itsestäkin hölmöiltä, ei vaan sinusta.

Iii

 

No kokeillaan, huomenna kerrotaan lisää…

Kategoria(t): Krapula, Tupakoinnin lopetus, Tupakointi, Vieroitusoireet Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s