Oluen litkinnästä

 

Keskiolut pullo sisältää noin 123 kilokaloria. Laatikko olutta, eli 24 pikkutölkkiä olutta on kaloreina 3168kcal. Kun yksi kilo läskiä on 7000kcal, tarkoittaa se sitä, että jos syöt saman verran, kun kulutat, niin paino nousee puolikiloa viikossa, jos laatikollisen tissuttelee viikossa.

Jos jatketaan laskutoimituksia sen mukaan, että olutta menisi noin laatikko viikossa, niin se on joka kuukausi 2kg lisää painoa. Vuodessa se tekeekin jo 24kg lisää painoa. Tämä 24kg painonnousu vuodessa pelkästään oluesta. Jos taas olutta juo laatikon viikossa, eikä paino nouse, silloin pitää syödä aika paljon vähemmän, mitä kuluttaa.

Kasvihuone

 

Näin kun asian laskee, niin huomaa, kuinka paljon kaloria oikein tuleekaan, pelkästä oluesta, siihen jos vielä lisää krapulassa mätetyt pizzat, kebabit ym mässyt, niin kalorimäärä helposti vielä tuplaantuu.

Nyt olisi ensimmäinen viikko takana, ilman olutta tai muutakaan alkoholia, ei tuohon alkoholiin mitään riippuvuus-suhdetta ole, mutta on se vain mukava välillä illalla juoda muutama olut, eikä nousuhumala yleensäkkään pahalta tunnu.

Miksikään raittiusmieheksi en aijo ruveta, mutta tuota jatkuvaa tissuttelua voisi vähän hillitä. Maistuu se olutkin paljon paremmalta, kun sitä vähän harvemmin maistelee.

Samoin tuon grilliruuan ym kanssa, mitä harvemmin sitä syö, sitä paremmalle se maistuu.

Kategoria(t): Laihdutus, Olut Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s