Tupakoinnin lopetus osa2

Tupakointi jatkuu vielä, viikko champix kuurin aloittamisesta. Ohjeen mukaan tupakointi pitäisi lopettaa seuraavan seitsemän päivän kuluessa. Vielä ei ole oikea hetki, koska vieläkin tupakka maistuu ihan normaalisti, kun lääkettä on kertynyt elimistöön riitävästi, niin tupakka ei enää maistu, vaikka sitä tekee mielikin. Silloin lopettaminen on helpompaa, enkä viitsi sitä ennen alkaa yrittämäänkään.

Tupakkaa ja kirosanoja onkin tänään mennyt ihan riittävästi, töissä aamulla kumarrun ja selästä kuului kovä räts ääni, aika kovan kivun saattelemana. minuutin myöhemmin ei mitään kipuja ja vähän tunnustelin selkää, eikä siinä tuntunut mitään kipuja.

Kuitenkin vanhasta muistista tiesin, että melkovarmasti pian on kipuja tiedossa ja ikävä kyllä olin oikeassa, kipu alkoi nousemaan tasaista tahtia. Puolenpäivän aikaan lääkärillä käydessä kivut olivat jo sellaiset, että asentoa vaihtaessakin teki mieli huutaa ja kirota.

Reseptillä 100mg tramalia, mikä tuntuu olevan todella vahva kipulääke, nytkin kirjoittaessa on aika huuhaa olo. Sairaslomaakin tuli loppuviikko, joten tuon tupakoinnin lopetuspäivän olisi hyvä hoitaa samalla sairauslomalla, koska tuo lopettaminen on aina vaikeampaa kiireisellä työviikolla.

Selka

Kategoria(t): Tupakoinnin lopetus, Tupakointi Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s