Champix lääkekuuri aloitettu

Tiistaina aloitin Champix lääkekuurin, mikä helpottaa paljon tupakoinnin lopettamista. Champix poistaa tehokkaasti vieroitus-oireet ja vie tupakanhimon pois. Ei se lopettaminen helppoa ole näinkään, mutta se on mahdollista. Olen lopettanut kolme kertaa ennenkin ja tyhmänä aloittanut yhtä monta kertaa uudelleen. 

Ensimmäisellä kerralla oli ilman tupakkaa kaksi vuotta, seuraavalla kerralla vuoden ja viimeisellä kerralla neljä kuukautta. Jos tällä kertaa lopetus olisi lopullinen, eikä enää tuohon piruun koskisi.

 

Champpix

Ruokavaljoon ei pahemmin ole vielä ollut virtaa tehdä muutoksia, ensin hoidetaan tuo tupakointi pois päiväjärjestyksestä. Lopettamisen ajankohta on ensiviikon alussa, mahdollisesti jo maanantai, jos tuntuu, että Champix jo vaikuttaa riittävästi. Lääkkeen riittävän pitkän vaikutuksen tietää siitä, että jo edellisenä päivänä ei tee mieli polttaa tupakkaa loppuun saakka, vaan tulee tumpattua jo tupakan ollessa puolivälissä.

Kategoria(t): Champix, Tupakoinnin lopetus, Tupakointi, Vieroitusoireet Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s