Aloitusmittauksia

Aloitusmittaukset kertovat seuraavaa:

  • Paino 87.9kg
  • Vyötärönympärys kapeimmasta kohtaa 99cm.
  • Vatsanympärys paksuimmasta kohtaa 107cm.
  • Reidenympärys paksuimmasta kohtaa 60cm.

 

Painoa olisi tarkoitus saada pudotettua jopa 17,9kg. Tavoitepainon ollessa noin 70kg.

 

Minulla paino on seilaillut aina ylös ja alas, eikä tuon painon pudottaminen ole ollut ikinä mikään ongelma. Ainoan haasteen painon pudottamiseen luo tuo tupakoinnin lopettaminen. Viimeksi kun olin tupakoimatta neljä kuukautta, niin paino nousi noin kymmenen kiloa. Kuulostaa hurjalta määrältä, noin pienessä ajassa, mutta ruokahalu kasvaa valtavaksi, kun tuon tupakoinnin lopettaa.

Painon pudottamisen kanssa en pidä mitään kiirettä, paremminkin hitaasti hyvä tulee. Yrityksenä on, että viikon aikana kalorimäärä olisi aina vähemmän, kun kulutetut kalorit. Silloin ei ole haittaa, vaikka välillä yhtenä päivänä kalorimäärä olisi yli kulutuksen. Puolikiloa viikossa olisi ihan hyvä määrä pudottaa painoa.

 

Puolenkilon painonpudotukseen tarvitaan viikossa 3500 kaloria vähemmän, kun kulutus on, eli periaatteessa pitäisi olla joka päivä 500 miinuskalorilla kulutukseen nähden, koska yhden kilon painonpudotus on kaloreina 7000 kaloria.

Mitta

Itsellä haastetta on tuossa tasaisessa painonpudotuksessa, koska yleensä se menee niin, että kun pudotetaan painoa, niin päivittäiset kalorit jäävät helposti todella pieniksi 500-1000 kalorin pintaan. Toki olen hyväksi havainnut myös tyylin, että arkipäivinä syödään todella maltillisesti reiluilla miinuskaloreilla ja viikonloppuna taas saa syödä vapaammin. Tällä tyylillä kroppa ei mene niin helposti säästöliekille, koska viikonloppuisin tulee kaloreita reilummin.

Kategoria(t): Laihdutus, Mitat, Puhdasruoka, Ruoka, Ruokavaljo Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s